Vreau Mesaje si sms uri crestine frumoase de...

Vreau Mesaje si sms-uri crestine frumoase de Sfanta Parascheva
Intocmai ca Sfanta Parascheva, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfanta Parascheva, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Iti doresc ca in aceasta zi sa iti fie sufletul plin de bucurie si vreau sa iti rasplatesc toata dragostea pe care mi-ai purtat-o. La multi ani, draga mama!

Porti numele unei sfinte si ma inchin in fata ta, pentru ca esti ca o icoana draga sufletului meu. Mi-ai fost aproape la greu si la bine, iar acum vreau sa iti multumesc pentru tot.

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

Fie ca Sfanta Parascheva sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. La Multi Ani Paraschive!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

Iti doresc ca Sfanta Parascheva, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Parascheva al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de iubita (sotie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu