Tipuri de vise. - 6.vise premonitori

Tipuri de vise. - 6.vise premonitori
Aceasta categorie ne arata intamplari care se petrec in vis cu mult inainte ca ele sa apara in realitate in lumea exterioara.Adeseori aceste vise se refera doar la tendinta pe care ar evalua evenimentele din viata reala daca ele ar urma drumul lor din viata curenta.
Subconstientul nostru intercepteaza evenimente,fapte,vibratii,tendinte si le traduce fara ca constientul nostru sa poata interveni,visul scoate la iveala toate acestea.
Trebiue retinut si subliniat ca un factor extrem de important;noi putem interveni in mod constient in drumul evenimentelor,dar daca nu o facem,atunci visul devine realitate.
Subiectele principale ale visurilor din aceasta categorie sunt;idealurile,valorile,scopurile si telul nostru in viata.Ele ne descriu adevaratele valori,pentru ca ele sunt cele care ne fac cu adevarat fericiti,care intredevar ne aduc si echilibru sufletesc
Daca adancul sufletului nostru respinge viata pe care o ducem,in realitate,visele ne vor arata acest lucru,si ne arata ce masuri sa luam ptr a fi in armonie cu adevarata noastra fiinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu