Mesaje Sf Constantin si Elena Sms si felicitari...

Mesaje Sf. Constantin si Elena, Sms si felicitari onomastica 2011.

Sf. C-tin si Elena. Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper din toata inima sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Mesaje de Sf. Constantin si Elena. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile onomastice sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi buna de Sf. Constantin si .Elena.
La Multi Ani de Sf. C-tin si Elena.

Derivati nume:
Sfantul Constantin: Costea, Costache, Costin, Costinela, Codin, Constanta, Constantiu, Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel, Costi, Costas, Tica, Ticu, Titi, Titel, Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta, Tantica, Tanti.

Sfanta Elena: Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuta, Ilenus, Ilinuta, Leana, Lenuta, Lenus, Liliana, Lili, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor.

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor, iti doresc eu tie!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!!La Multi Ani !!!La Multi Bani!!!!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!! La Multi Ani !!!La Multi Bani

Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

Un comentariu:

  1. La multi ani celor cu acest nume frumos, Constantin si Elena!

    RăspundețiȘtergere