Mesaje de Florii.Sms-uri si Felicitari onomastice si aniversare pentruDuminica Floriilor

Mesaje de Florii.Sms-uri si Felicitari onomastice si aniversare pentru Duminica Floriilor

- Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume, unei flori. La multi ani!
- Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa, multa sanatate, fericire, dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.
- Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma…
- Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!
- Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!
- Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!
- Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
- Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!
- Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!
- La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum esti tu!
- La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!
- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!
- Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!
- Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, cu pasiunea unui trandafir si cu caldura unei flori de camp… La multi ani!
- Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, In numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!

Mesaje de Florii.Sms-uri si Felicitari onomastice si aniversare pentru Duminica Floriilor

2 comentarii:

  1. De ziua numelui Florea,Florin, Florica,iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si celor care poarta nume derivate de la Gheorghe si care vor fi sarbatoriti dupa Paste!

    RăspundețiȘtergere