Strategi si Secrete Barn Buddy pe hi5 si facebook.Intrebari siraspunsuri Barn Buddy

Strategi si Secrete Barn Buddy pe hi5 si facebook
Strategi barn buddy
Trebuie sa-ti cumperi mai multe parcele, patratele de pamant.Astfel vei putea planta mai multe plante odata,vei trece nivelele mai usor si daca plantezi plante de acelas fel vei face cat mai repede cele 3 fundite si cupa.

Cum sa furi recolta celor cu caine - Barn Buddy - hi5?
Trebuie sa astepti pana cand catelul nu mai are mancare

Cum furi la Barn Buddy daca vecinul nu are catel,caine?
Ei manuta pur si simplu si dai clic pe recolta

Pot fura oul de la gaina, rata, gasca de la vecini?
Raspunsul este simplu: NU!

Cum sa-mi maresc nivelul la jocul Barn Buddy?
Ai grija de gradinile vecinilor adica trebuie sa cureti si sa uzi gradina deoarece iti da 2 stelute la fiecare operatie.
E indicat la inceputul jocului sa plantezi trifoi deorece cresc repede 5 min
Ai grija ca la inceput sa cultivi plante de acelasi fel pentru a face cele 3 fundite gri, rosu si albastru, dupa care vei primi CUPA.

Cum imi hranesc catelul, cum ii dau de macare la catel?
Pur si simplu dau click pe castron si ok

Cum trimiti cereri prietenilor hi5 pentru a deveni vecini pe Barn Buddy?
In dreapta jos dai click pe "add more neighbors" si selectezi care prieteni vrei sa le trimiti invitatii si dai ok - send invitations

Cum stergi un vecin daca te-a suparat sau ti-a furat plantele?
Iti cauti vecinul din lista vecinilor din bara de jos dai un click pe acel vecin si vezi un cerculet rosu in dreapta sus si dai click pe el si ok. Gata acum l-ai ignorat, sters din lista ta, acum poti sta linistit nu-ti va mai putea fura nici o planta.

5 comentarii:

 1. la 20 vecini iti da caine automat si trebuie sa-l cumperi cu 1000 banuti, plus ca-ti deblocheaza anumite chesti de ex bananele si anumite flori, cand cresti la un nivel mai mare le poti cumpara si cu banuti fara sa mai ai nevoie de 20 persoane.

  RăspundețiȘtergere
 2. am o intrebare casuta daca vrei so schimbi vad ca sunt si animale incluse in ea, e de disain sau ne da si animalele ca asa ar fi mai rentabil zic eu?

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca la momentul acesta cea mai buna strategie pe hi5 este ca daca apuci sa intri in jok faci rost de multi bani mai ales de la vecini, nu este loial dar daca nu a mers jocul sa ne activam cainele ce sa facem, macar daca il opreau de tot.

  RăspundețiȘtergere
 4. NU POTI FURA ANIMALE PE HI 5,IAR DE LA NIVELUL160 IN SUS POTI FACE NIVELUL MAI REPEDE SI CU ORHIDEE DAR SI ANIMALE TREBUIE SA AI , PENTRU A SUPLIMENTA CRESTEREA NIVELULUI CU ORHIDEE IAR DACA TE TINE PUNGA CUMPARA CREDITE CU TELEFONUL SAU CARD SI CUMPARA MULTE ANIMALE SPECIALE SAU FLORI SPECIALE.CRED CA TI-A FOST UTIL RASPUNSUL

  RăspundețiȘtergere
 5. mie mi-au disparut 20 de animale,mai am doar 7,sunt la nivelul 153...ma poate ajuta cineva...mi le-a furat cineva,sau ce s-a intamplat cu ele?

  RăspundețiȘtergere