Statusuri de Ziua indragostitilor, Statusuri de Valentine's Day, Statusde dragoste pentru indragostiti 14.02.2011

Statusuri de Ziua indragostitilor, Statusuri de Valentine's Day, Status de dragoste pentru indragostiti

-A te indragosti este atunci cand el adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!
-Tu esti visul meu… unicul meu vis… as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.
-Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
-Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.
-Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.
-Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!
-Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.
-Tu esti soarele ce ma trezeste de dimineata, esti aerul ce-l respir, esti motivul pentru care zambesc si de aceea, daca tu n-ai fi inima mi s-ar stinge, sufletul mi s-ar raci, iar eu n-as mai fi decat o amintire care suspina dupa dorul tau!
-Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!
-Dragostea? Cerul pe care salasluieste Te iubesc!
-Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!
-Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.
-Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.
-Iti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea
-Tu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului A iubi. Multumesc, dragostea mea!

Cautari:statusuri de dragoste,statusuri de iubire,statusuri misto,mesaje de dragoste,statusuri scurte in spaniola,statusuri de dragoste in engleza,statusuri triste,statusuri de ziua indragostitilor valentines day yahoo messenger, statusuri facebook,statusuri tari de facebook - statusuri fitoase pentru facebook,statusuri haioase,statusuri de despartire,statusuri de tristete,avatare de dragoste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu