Mesaje de 8 Martie, Sms-uri de 8 Martie, Urari de 8 Martie Ziua Femeii,Felicitari frumoase de Ziua Femeii 8 martie 2012

Mesaje de 8 Martie, Sms-uri de 8 Martie, Urari de 8 Martie Ziua Femeii, Felicitari frumoase de Ziua Femeii 8 martie 2013
Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept.Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!
De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si... de dragostea mea neconditionata.
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos .

Cautari: 8 martie,mesaje de 8 martie,sms de 8 martie ziua femeii,mesaje noi de 8 martie 2013,mesaje de ziua mamei,texte 8 martie,felicitari de 8 martie,felicitari de  ziua femeii,mesaje si sms-uri de 8 martie,mesaje pentru mame,versuri si texte de 8 martie ziua internationala a femeii

3 comentarii:

 1. Azi e ziua ta, mamico!
  Ce sa-ti iau eu ca sunt mica?
  Din manuta mea o floare,
  Pe obraz o sarutare!

  RăspundețiȘtergere
 2. De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Exemple de mesaje si sms de 8 martie 2011. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

  RăspundețiȘtergere