Mesaje de 1 Martie, Sms de 1 Martie, Felicitari de 1 Martie, Urari de1Martie

Mesaje de 1 Martie, Sms de 1 Martie, Felicitari de 1 Martie, Urari de 1 Martie

-Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

-Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea!

-An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. -Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele

-1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.

-Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

-Un sarut sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape.. un vis frumos ca al unei povesti… asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!

-Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.
As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar.....tu ma vei iubi
Mesaje de 1 Martie, Sms de 1 Martie, Felicitari de 1 Martie, Urari de 1 Martie
-
Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

-Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

-De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar.
Iti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

Cautari: Mesaje De Martisor, Urari De Martisor, Poezii De Martisor, Sms De Martisor, Statusuri De Martisor, Serbare De 1 Martie, Serbari De 1 Martie, mesaje si sms de 1 martie martisor,mesaje 1 martie,sms de 1 martie,urari de 1 martie,felicitari de 1 martie,

3 comentarii:

  1. Iti ofer un martisor minunat:inima mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus toate florile primaverii, tot parfumul florilor, toata iubirea soarelui, in acest martisor pe care ti-l daruiesc! Tine-l aproape de inima ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. un fir rosu ,altul alb...anotimpuri sa despart...primavara iarasi vine...de la mine numai bine...!!!

    RăspundețiȘtergere