Mesaje de 1 Martie, sms de 1 Martie Ziua Martisorului, urari sifelicitari de 1 Martisor, texte faine de 1 Martie

Mesaje de 1 Martie, sms de 1 Martie Ziua Martisorului, urari si felicitari de 1 Martisor, texte faine de 1 Martie
Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.
Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.
In aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani
Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!
Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre tine un Martisor!
Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Cautari: mesaje de martisor,mesaje de 1 martie,mesaje cu martisoare,8 martie 2011,mesaje de ziua martisorului,sms de 1 martie 2011,sms de ziua martisorului,texte faine de ziua martisorului,1 martie,felicitari frumoase de 1 martie martisor,urari de 1 martie

Un comentariu:

  1. Imi plac aceste mesaje sau sms de 1 Martie, cred ca o sa le trimit si eu la cunostintele mele.

    RăspundețiȘtergere