De ce nu merge jocul Barn Buddy pe hi5?

De ce nu merge Barn Buddy pe hi5?
Jocul Barn Buddy  pe hi5.com este un joc foarte popular care aprinde multe dispute in randul jucatorilor, vecinilor.

De ce nu merge "Barn Buddy pe hi5.com"?
Cauzele ar fi multiple:

Sunt prea multi vizitatori
Din cauza reclamelor
Din cauza celor care au facut jocul ----deoarece li se blocheaza servarul (jocul ruleaza la ei nu pe hi5.com)
Cei de la HI5 au varianta Beta si vor sa-l imbunatateasca ( ca de exemplu fluturasi nu erau pe recolta, modifica viteza de rulare a jocului,animalutele nu prea se miscau)
Stiti si alte cauze?


7 comentarii:

 1. dati drumu lajocuri nu merge nici un joc pe hi5

  RăspundețiȘtergere
 2. astia de pe hi5 is prosti rau habar nau de ce fac odata merge odata nu poi mai omlue pe facbook merge una in truna si aici rara cand vezi ca merge am facut si eu 20 de prieteni sa imi iau caine pe alti cu hack de ce nu ii opreste nu pe mn nu ma lasa sa intru ex: un prieten de-al meu are hack si se zoaca unu in truna are lvl 279 si 1kk coins si 1kk bb credits cu hacku si fraeri aia nu fac nimic mai bn sa desfiinteaza

  RăspundețiȘtergere
 3. eu am level 61 pe burn buddy si mie mi se blocheaza si de cele mai multe ori imi da eroare

  RăspundețiȘtergere
 4. nu te enerva draga e doar un jok, asa se intampla la toti adica da eroare sau zice sa dam refres, vad ca azi 1 martie 2011 am intrat in joc "burn buddy" dar am asteptat vreo 3 min pana cand am intrat, numai zic ca mia furat tot din gradini cred ca sentimentul este reciproc, lev 61 bravo eu am 43 bineinteles pe hi5 vorbesc, am pe o fata care are lev 115 nu stiu exact cate nivele are jocul acesta burn buddy tu sti?

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper si sunt convins ca cei de pe hi5 sa prins de eroare in jocul acesta burn buddy dar si in altele, nu sunt de la ei, cred co sa remedieze cei care sunt raspunzatori de jocuri ca altfel se duc in ,,,,rapa pierd vizitatori si castiga cine-i mai tare ,,,,,adica se duc pe facebook si joaca acolo

  RăspundețiȘtergere
 6. ma cam oftic imi ies din mana daca nu mai merge cum a-ti spuso si voi chiar ca miau ciordit plantele dragii mei vecinii ce sa-i fac mergem inainte sau ne mutam pe facebook, pana mea iar o luam de la inceput?

  RăspundețiȘtergere
 7. au incercat si ei sa mareasca vitezi si mai rau lau stricat

  RăspundețiȘtergere