Sms de Buna dimineata

As vrea sa cred ca sunt o persoana matinala dar nu ma trezeam dimineata nici cand ma duceam la scoala.

Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine…Te Iubesc!

Esti trandafirul crescut din inima mea, promit sa fiu apa, aerul si pamantul de care ai nevoie. Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?

Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

Tu nu stii de mine… nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu… eu te privesc si nu-mi ajunge… te simt si nu ma satur… te am si te mai vreau. Buna dimineataaa!

Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea – toate pentru tine. Buna dimineata si sa ai cea mai frumoasa zi!

Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi de iubim !!!

Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine…Te Iubesc!

N-ai dreptul sa fii atat de frumoasa, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data. Cum sa te uit? N-ai dreptul…

Buna dimineata ingeras! Abea astept sa te vad, ca sa-mi luminezi ziua! Te pup dulce si te iubesc mult.

Buna e dimineata, dar mai buna e daca ma trezesc langa tine in pat! Ce face puisorul meu ? Inca mai doarme? Sper sa ajung acasa pana te trezesti ca sa-ti servesc mic dejunul! Oricum, daca cumva intarziu, sa stii ca cineva pe lumea asta moare dupa tine si parfumul tau! Te iubesc!

Imi place de tine, imi place de tine! Imi place sa te privesc dimineata cum inca dormi, dar deoarece azi nu e posibil, am decis sa-ti inveselesc putin ziua (asa cum faci tu de fiecare data cu mine) printr-un sms cu buna dimineata pentru iubirea mea ! Buna dimineata puisor ! Abea astept sa te vad !

3 comentarii:

 1. Buna dimineatza la toata lumea, HO o formatie reusita mai ales ca s-au reunit acum
  In ceea ce priveste mesajele de buna dimineata as prefera sa-mi beau cafeaua cu yubi, bineinteles so faca el si sa ma trz asa cum stie el so faca mai bine

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna dimineatza iubirea mea esti cea mai minunata persoana din viata mea si ma faci fericit/a si pentru asta te iubesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!

  RăspundețiȘtergere