Postati cele mai noi msg, frumoase, crestine, mesaje de Sfantul Ion,urari de Sf Ion, sms Sf.Ion, felicitari Sfantul ion 7 ianuarie 2013

Postati cele mai noi msg, frumoase, crestine, mesaje de Sfantul Ion, urari de Sf Ion, sms Sf.Ion, felicitari Sfantul ion 7 ianuarie 2013


- Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
 “Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.”

- “Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.”

- “La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.”

- “Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri”

- “La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!”

- As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La Multi Ani de Sfantului Ion!

- Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!

- Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ion!

4 comentarii:

 1. Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! Precum Sf. Apostol Ioan era ucenicul preferat al lui Christos, cel pe care acesta il iubea cel mai mult dintre ucenicii sai, asa iti doresc si eu tie, Ioana, sa fie unul dintre cei mai iubiti si preferati copii ai lui Dumnezeu. Iar daca pana in acest an al solemnitatii zilei tale nu aveai cunostinta de etimologia cuvantului Ioan, afla acum asadar ca acesta semnifica - dar al lui Dumnezeu, daruit de Dumnezeu. Iar asa cum iubirea si darul lui Dumnezeu, care este izvorul vietii si al oricarui bine, sunt vazute existand din mai multe perspective: in lumea greaca si latina prin notiunea de lumina, in lumea germanica prin notiunea de bine si in lumea slava prin notiunea de bogatie, asa iti urez si eu tie ca gasindu-te sub protectia lui Dumnezeu sa devii tu insati bogata, mai ales in intelepciune si iubire. La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. de Sfantul Ion este si ziua mea:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Am un prieten care se afla la sute de kilometri distanta, dar de fiecare data ma suna sa imi spuna:"Alo, astazi e ziua ta, La Multi Ani si tot binele din lume! Sper ca nu mai uitat!" Ii stiu cuvintele pe de rost, dar daca nu m-ar suna, ar fi ca si cum nu as sarbatori ziua mea!

  RăspundețiȘtergere