Pareri si opinii ale celor 12 concurente de la "Next Top Model". De ceparticip la aceasta emisiune?

Pareri si opinii ale celor 12 concurente de la "Next Top Model". De ce particip la aceasta emisiune?

Madalina Barbu
De ce particip:
O noua provocare.....De ce nu?! Mereu am vrut sa-mi demostrez ca pot mai mult....

Inga Ojog
De ce particip:
In urma cu un an, am inceput sa frecventez cursuri de modeling, concursul "Next top model by Catalin Botezatu" fiind o buna ocazie de a pune in evidenta tot ceea ce am invatat pina acum,calitatile mele si nu in ultimul rind personalitatea mea. Aceasta oportunitate imi deschide orizonturi noi in viata si posibilitatea de a invata de la persoanalitati deja consacrate in acest domeniu.


Lucia Popa
De ce particip:
Doresc sa fiu modelata de cei mai buni din acest domeniu, pentru a putea ajunge sa-mi realizez visul de a fi o femeie puternica si independenta din toate punctele de vedere.

Emma Dumitrescu
De ce particip:
Caut intotdeauna o misiune pentru care sa lupt! Inscrierea mea la aceasta emisiune se datoreaza dorintei mele de a aborda o noua provocare.

Diana Donoiu
De ce particip:
Imi place lumea showbiz-ului si cred ca pot s-o cuceresc.

Adela Neagu
De ce particip:
Imi doresc sa devin NTM pentru a ma perfectiona in acest domeniu si pentru ca sunt de parere ca aceasta este o ocazie unica pentru cariera mea de model.

Anca Vasile
De ce particip:
Consider ca am toate calitatile necesare pentru a escalada cele mai inalte culmi ale succesului in aceasta bransa. Iubesc tot ceea ce tine de modelling. Modelingul este o arta, iar eu vreau sa fiu o artista!

Otilia Pana
De ce particip:
Am ales sa particip la acest concurs deoarece este ceva cat se poate de serios. Imi place modeling-ul, desi nu am avut contact cu el pana acum. Imi doresc de mult timp sa-mi incerc norocul in domeniu, dar pur si simplu nu s-a ivit ocazia. “Next top model by Catalin Botezatu” reprezinta o mare sansa pentru mine.

Alexandra Babascu
De ce particip:
Particip la aceasta emisiune in speranta ca voi putea atinge apogeul in lumea modelling-ului.

Roxana Cristian
De ce particip:
Unul din regretele cele mai mari cu care trait pana in prezent a fost acela de a nu-mi fi urmat visul. O cariera in modeling este visul pe care l-am avut inca din copilarie, dar pentru care nu am fost dispusa sa renunt la principii fundamentale ale sistemului de valori care ma definesc. Consider ca mi s-a oferit o sansa reala de a-mi realiza visul exact in momentul in care aveam mai multa nevoie! Prefer sa traiesc cu regretul de a nu fi reusit sa realizez ce mi-am propus decat cu acela de a nu fi incercat.

Laura Dumitru
De ce particip:
Particip la acest concurs pentru ca de mica mi-a dorit sa lucrez ca model. Consider ca este o sansa unica si ca in acest fel pot invata cat mai multe lucruri despre aceasta meserie si ma pot perfectiona.

Sara Marginean
De ce particip:
Particip la acest concurs deoarece vreu sa imi construiesc o cariera ca model international ,Iubesc modelingul si fashionul si cred in el de aceea consider ca acest concurs este ,,scoala ´´de care aveam nevoie si tot odata pragul indeplinirii idealului meu.

Sunteti de acord cu cele 12 concurente?

3 comentarii:

  1. Toate vor sa devina Vedete, indiferent prin ce mijloace, numai sa castige un "ban cinstit" sa scape de chinuriile vietii,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. In orice profesie se fac compromisuri. Oricat de indragostit ai fi de un domeniu, dupa 10 ani de activitate, ti se face lehamite, dar nu ai ce face!

    RăspundețiȘtergere
  3. in declaratii,,,,nu in gura......

    RăspundețiȘtergere