Mesaje de tristete si suferinta.Ce mesaje de dragoste triste a-tiprimit voi?

Ce mesaje de dragoste triste a-ti primit voi? Mesaje de tristete si suferinta.
Exemple de mesaje: suferinte,tristete,singuratate,dragoste,iubire
Am fost ca un spin : te-am prins,ti-am intrat in inima, si cand am vrut sa ies ...ai murit...pentru ca te-ai obisnuit cu mine in inima ta..

14 comentarii:

 1. Te doare sufletul? Nu-i nimic! Vestea buna este ca nu ai murit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu "adio" si atat ca e mai simpliu

  RăspundețiȘtergere
 3. asa e, adio dragul meu, sa-ti moara la intrare...

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt pierdut intr-o lume pustie si rece, te caut de atata timp si sunt la capatul puterilor, nu-mi doresc decat un coltisor caldut care sa ma ocroteasca si sa ma alinte, te rog, te rog, deschide-ti inima!

  RăspundețiȘtergere
 5. Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa sculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund… vin-o repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.

  RăspundețiȘtergere
 7. De-ar fi sa mor prin propria vointa….. as vrea k tu sa implinesti unica si mica mea dorinta……. sa ma iubesti la fel cum te iubesc si eu. iubeste-ma acum… caci un carbune stins se mai aprinde foarte greu.

  RăspundețiȘtergere
 8. nu fi trist ca sa intamplat.zambeste ca s-a intamplat

  RăspundețiȘtergere
 9. nu fi trist ca s-a terminat.zambeste ca s-a intamplat

  RăspundețiȘtergere
 10. Viata merge inainte. Oricum fiecare traieste pe cont propriu! O vreme ne-am unit singuratatilr inr-un intreg, acum ne este mai bine sa mergem fiecare pe drumul sau!

  RăspundețiȘtergere
 11. Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminatâ

  RăspundețiȘtergere
 12. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE

  RăspundețiȘtergere
 13. Sunt trist.trista cand tu nu esti langa mine!

  RăspundețiȘtergere