Daniela Crudu, concediata de la Antena 1 din cauza relatiei cu Leo dela Strehaia

Daniela Crudu, concediata de la Antena 1 din cauza relatiei cu Leo de la Strehaia
Scandal mare in mass media dintre Daniela Crudu si Leo de la Strehaia.
"Printul tiganilor" pretinde ca  Vedeta Daniela Crudu l-ar fi pacalit cu suma de 10.000 de euro
1.Era necesar ca Daniela Crudu sa fie concediata?
2.Cum sa-l pacaleasca pe Leo din moment ce diva ia prestat niste servici?

6 comentarii:

 1. Daca as fi barbat adevarat, mi-ar fi rusine sa declar ca m-a pacalit o femeie!

  RăspundețiȘtergere
 2. I-a bagat Daniela mana in buzunar? Ce sila mi-e de cel care da sa impresioneze, apoi plange dupa bani sau scoate ochii...

  RăspundețiȘtergere
 3. cred ca fiind o persoana publina nu trebuie sa faci glune cun a facut ia trebuie sa te gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva sa zici ceva cum asta e .........

  RăspundețiȘtergere
 4. da,vesnica daniela crudu sau fata de la pagina 5,deoarce acesta a fost debutul ei,insa fata angelica si copilareasca pe care oare daniela in fiecare emisiune si mai ales ca acest lucru prinde bine la cacealmaua din zilele noastre doveste ca aparentele inseala.DIN PUNCCTUL MEU DE VEDERE DANIELA ESTE O FATA CARE STIE CE VREA SI DRUMUL EI PANA IN TELEVIUNE A FOST ACELASI PE CARE IN SFARSIT CINEVA CA LEO NI L-A ARATAT IN DETALIU,pentru a vedea exact cum sunt fetele angelice din ziua de azi,la inceput nici una nu vrea dar dupa nu se ma satura!

  RăspundețiȘtergere
 5. INNA, reprezentând România, a câştigat premiul Eurodanceweb Award 2010 în cadrul competiţiei cu acelaşi nume. Piesa Sun is Up a fost declarată câştigătoare de un juriu format din mai mulţi DJ, producători şi jurnalişti.

  Este pentru prima oară în istoria de 10 ani a premiilor Eurodanceweb Awards când trofeul ajunge în România.

  Bravo INNA!

  RăspundețiȘtergere
 6. După ce anul trecut a adunat premii de peste tot de unde a putut, Găguţa îşi ia ţeapă la birtanici, anul acesta. Aceştia au ignorat-o total pentru ceremonia Brit Awards, care va avea loc în 15 februarie.

  Se pare că Lady Gaga nu are nicio nominalizare. Să-i fi scăzut farmecele vedetei extravagante? Sau poate i-a speriat pe englezi în 2010 când a apărut cu un coc imens şi cu mască pe faţă…şi le-a mai luat şi trei premii.

  RăspundețiȘtergere