A murit Liana Dumitrescu - deputat de Neamt din partea AsociatieiMacedonenilor din Romania, "Biografie - Curriculum Vitae - LianaDumitrescu"

A murit Liana Dumitrescu - deputat de Neamt din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania, "Biografie - Curriculum Vitae - Liana Dumitrescu"

Deputatul Liana Dumitrescu a încetat din viata, în aceasta dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti, potrivit unor surse oficiale. Decesul a avut loc în jurul orei 9.30.
Liana Dumitrescu a avut o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul în alta clinica, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias, scrie Mediafax.

-Anastase: "Liana va ramâne mereu în amintirea mea" - Traian Basescu
-"Vestea disparitiei Lianei Dumitrescu este aproape de neacceptat. A fost un om cu rare calitati, o colega devotata si un prieten pe care te puteai baza. Fie ca Dumnezeu sa o primeasca acolo unde este locul oamenilor buni! Va ramâne mereu în amintirea mea. Dumnezeu sa o ierte! Sunt alaturi de familia îndurerata în aceste momente de cumpana”, a declarat Roberta Anastase.
-Varujan Pambuccian: "Liana era o fata extraordinara"
Condoleante familiei!

Biografie - Curriculum Vitae - CV - Deputat Liana Dumitrescu
Liana Dumitrescu - de profesie jurist - a împlinit, joia trecuta, 38 de ani, ea fiind nascuta în 20 ianuarie 1973, la Craiova. Ea a fost, din 2008, deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din România. Dumitrescu a fost deputat si în legislatura 2004 - 2008.


Cine credeti ca este vinovat de decesul deputatului Liana Dumitrescu?
Daca aveti sa tranzmiteti un ultim mesaj D-nei deputat Liana Dumitrescu, puteti posta mai jos.

3 comentarii:

 1. O mare pierdere pentru politica Romaneasca, mai rar se naste o fiinta ca ea...
  Dumnezeu so odihneasca in pace.

  RăspundețiȘtergere
 2. D-zeu s-o odihneasca a fost o fiinta superba

  RăspundețiȘtergere
 3. Dar ce spuneti de restul politicienilor nostri? Va dezgusta demagogia acestora?

  RăspundețiȘtergere