Mesaje Sms Urari Felicitari de Sfantul Vasile 1 ianuarie

Mesaje.Sms.Urari.Felicitari de Sfantul Vasile 1 ianuarie 2013

La multi ani tuturor care poarte numele de:Vasile, Vasilica, Vali..

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani Vasile! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit si fericit!

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

“Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.”

“De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!”

“La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!”

“Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!”

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii! Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta! Impidica-te-ai de sacul cu bani! Bate-te-ar norocul sa te bata!!!

Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani, Vasile!

De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume. La multi ani Vasile!

Ingerul Vasile sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!
Scumpul nostru prieten Vasile, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

4 comentarii:

 1. urari haioase de sf vasile

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani tuturor care poarte numele de Vasile sau Vasilica, tuturor Romanilor dar sa nui uitam si pe frati nostri de peste Prut din Republica Moldova.Distractie placuta la maxim.

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani tuturor ce poarta numele Vasile sau derivate a acestui nume..multa sanatate si sa aveti o viara cu multe realizari

  RăspundețiȘtergere
 4. Vasile, care vine pe la tine si pleaca peste trei zile!

  RăspundețiȘtergere