mesaje - sms - urari - felicitari - de - sfantul ion - sf. ion

mesaje - sms - urari - felicitari - de - sfantul ion - sf. ion

De aceasta zi onomastica Sf. Ion trimitem acest mesaj, sms, urari sifelicitari.La multi ani, indeplinirea tuturor dorintelor, sanatate sibucuri de Sfantul Ion.


Mesajul meu de Sfantul Ion este sincer si iti doresc ca in viata toate necazurile sa le invingi, se aude prin vecini ca vrei sa te angajezi la pompieri pentru ca bei de stingi…

La multi ani draga Ioane si mult noroc in viata ta si sa ai atata fericire cata plictiseala au babele de pe strada ta

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor .. iti doresc eu tie! 

E 7 Ianuarie 2013 si este o iarna grea, o sa stau in casa Ioane si o sa beau in cinstea ta

La Multi Ani Ioane, acum ca ai de toate, ai inceput sa mananci cu doua linguri si sa iei in greutate…

O viata cat mai lunga si frumoasa si sa n-ai soarta lu’ Ceausescu’ desi de cheama Ion, ca pe Iliescu…

La Multi Ani Ionut, toata viata ti-a placut sa bei si sa te invarti in hora, daca traiai pe vremea prohibitiei…nu supravietuiai mai mult de-o ora.

Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele.

“Desi azi de Sfantul Ion ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare…”

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind " La Multi Ani!" 

In fericita zi a Sfantului Ion,Te lasa sub a veseliei abandon,Iar anu-ntreg sa iti aduca-n cale,Doar impliniri si banii in ocale.

Un comentariu:

  1. La muti ani ionica multa sanatate si fericire! msj onomastica de sf ion

    RăspundețiȘtergere