Mesaje si urari de Revelion si Anul nou.Sms-uri si Felicitari haioase,frumoase de an nou fericit 2013

-->
Exemple de sms si msj de anul nou - revelion

Mesaje si urari de Revelion si Anul nou.Sms-uri si Felicitari haioase, frumoase de an nou fericit 2013

-Anul Nou fie cu spor/Si pe card, si-n dormitor,/Ca e criza sau marasm/Cu cardul s-aveti orgasm;/Multiplu, când îl cititi,/Ori mici spasme când platiti/Traiti bine, cu de toate,..La multi ani si sanatate!
-Este Anul Nou! Iti urez ca noul an 2013 sa fie unul excelent: sa ai o primavara plina de bucurie, o vara plina de odihna, o toamna plina de iubire si o iarna plina de caldura! La Multi Ani!!
-Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!
-Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini.
-In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi anisori!
-Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
-Anul nou-o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate.
-Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!
-Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

mesaje de anul nou,mesaje anul nou amuzante,sms revelion anul nou,mesaje de anul nou 2013,mesaje haioase de anul nou,mesaje de anul nou in engleza 2012-2013,sms de revelion si an nou,mesaje crestine de anul nou,mesaje porcoase de anul nou,mesaje faine de anul nou,mesaje de revelion,cele mai frumoase mesaje revelion 2013,,mesaje rev,mesaje revel,massuri revelion,sms de anul nou,mesaje porcoase de anul nou,mesaje faine de anul nou,mesaje trasnite de anul nou

7 comentarii:

 1. Anul nou ce vine, sa mai treci si pe la mine, ca mai uitat si pe mine

  RăspundețiȘtergere
 2. (F)(F) (fr) (F) (F) (fr)(F)(F) (fr)
  (fr) (F) (F) (F) (fr) (F) (fr) (F) (F) (F) (fr)
  (fr) (F) (F) (L) (F)(F) (fr) (F) (F)(L) (F) (F) (fr)
  (fr) (F) Imi iubesc prietenii !!! (F) (fr)
  (fr) (F) (L) Si pe tine tot :-$ (L) (F) (fr)
  (fr) (F) (L) (L) (L) (D) (D)(L) (L) (L) (fr)
  (fr) (F) (L) (L) (K)(nt) (K)(L) (L) (fr)

  (fr) (F)(L) (L) (L) (L) (F)(fr)

  (fr) (F)(L) (L)(F) (fr)

  (fr) (C) (fr)

  Trimite acesta inimioara tuturor celor pe care ai vrea sa-i vezi fericiti.....eu deja am facut-o.

  RăspundețiȘtergere
 3. va urez un revelion placut dragoste fericire si un car de bani pe anul 2011

  RăspundețiȘtergere
 4. Va doresc ca in anul 2011 sa aveti spor la toate .Sanatate,bucurii,iubire si impliniri .La Multi Ani !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. “La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!”

  RăspundețiȘtergere
 6. dte nicule i andrea incercati mai bn:-j...hai ca a lui nicu mai merge dar a lui andreea=))

  RăspundețiȘtergere
 7. In 2011 sa ne impacam pe deplin cu noi insine!

  RăspundețiȘtergere