Mesaje si sms de craciun cu urari si felicitari de ajunul craciunului.

Mesaje si sms de craciun cu urari si felicitari de ajunul craciunului.
-In fiecare iarna Mos Craciun, Cutreiera prin case Si sacul lui mereu e plin Cu daruri multe si frumoase. De asta data noi dorim, La oameni buni ca dumneavoastra, Pe langa daruri Mosul bun, Sa va aduca sanatate-n casa!
-Bucuria vine din lucruri marunte; Linistea vine din suflet, Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un an nou fericit!
-Va doresc un Craciun fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice
-Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.
-Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!
-Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
-Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani
-Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
-Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
-Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

mesaje de craciun,sms de craciun,sms-uri de craciun,mesaje crestine craciun,msg craciun,felicitari frumoase craciun,urari craciun,mesaje amuzante cool funny de craciun.

Un comentariu:

  1. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,dragoste si intelepciune si mai ales forta de munca pe 2011!

    RăspundețiȘtergere