La un pas de click

Click penru femei - Click net - Click pofta buna - Click sanatate - Click online - Click gsm - Click ziarul - Click de azi - Click tv - Click editia de azi este un titlu de CLICK


Click! pentru femei este o revista saptamânala pentru femei din România. A fost lansata la data de 31 octombrie 2008 de trustul de presa Adevarul Holding.
Saptamanalul "Click! pentru femei" a fost lansat intr-un tiraj initial de 350.000 exemplare

Click! Sanatate, cea mai vânduta revista de sanatate
Potrivit celor mai recente date BRAT (Biroul Român de Audit al Tirajelor), revista are aproape 38.000 de exemplare vândute în septembrie, ultima luna auditata.
Publicatia, care apare o data pe luna la doar 2,49 lei, se adreseaza tuturor membrilor familiei, abordând subiecte de la îngrijirea copiilor, gravidei si batrânilor pâna la terapii complementare si tratamente clasice.

Clickgsm ofera o gama bogata de telefoane mobile la cele mai mici preturi de pe piata. Oferim livrare in toata tara in 3 zile lucratoare si garantie timp de 2 ani. NU! Nu suntem alt magazin care vinde gogsi. Noi chiar avem telefoane tari la preturi fara concurenta, cu garantie 24 de luni si livrare in toata tara.Telefoane mobile de ultima generatie la preturi fara concurenta. Garantie 2 ani de zile, Livrare in toata tara si un sistem de cumparare simplu, fara dureri de cap.
Scurta descriere: Clickgsm ofera o gama bogata de telefoane mobile la cele mai mici preturi de pe piata. Oferim livrare in toata tara in 3 zile lucratoare si garantie timp de 2 ani

Romtelecom iti aduce Clicknet – o oportunitate pentru tine si afacerea ta!
Investeste in viitorul afacerii tale printr-o conexiune rapida si stabila la Internet.
Clicknet Power este alegerea suprema pentru orice utilizator de internet. Daca îti place distractia, alege internetul de ultima genera?ie de la Romtelecom.
Clicknet Play este alegerea perfecta pentru entertainment. Jocurile, muzica si multe altele sunt acum distractia ta.
Clicknet Surf este o modalitate placuta de a petrece timpul liber, navigând pe internet si socializând cu prietenii.

Click sau Click.ro dvs alegeti :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu