La Multi Ani! Maria, Mariane, Marioara

La Multi Ani! Maria, Mariane, Marioara

Cu acest prilej as vrea sa-i transmitem pe aceasta cale tuturor sarbatoritilor cu numele de Maria si derivatiile acestora " Un gand bun si o raza de stralucire, spre un viitor mai bun"

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!

O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, acealeasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

Tags: mesaje de sf maria, sms de sfanta maria, felicitari onomastice de sf maria, urari sfanta maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu