Sf Mihail si Gavril:Mesaje,Sms-uri cu urari si felicitari de SfantulGavril si Mihail

Sf Mihail si Gavril:Mesaje,Sms-uri cu urari si felicitari de Sfantul Gavril si Mihail

Urari, Mesaje, Sms-uri, Texte, Felicitari, pentru toti cei cu numele Mihai si Gavril, care isi sarbatoresc ziua onomastica.

Iata numele derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu… iar numele derivate din numele Gavril sunt: Gabriel,Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil,Gavrila.

In aceasta zi, 1.250.000 de romani isi sarbatoresc ziua numelui. Cu aceasta ocazie le urez un sincer “La Multi Ani!” tuturor ce poarta numele de: Mihai, Mihaela, Mihaita, Gabi, Gabita, Gabriel, Gabriela, Mihail, Gavriil si toate celalalte diminutive de la aceste nume sfinte.

La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Mihail, al carui numei il porti, mi te-a daruit. La Multi Ani iubita mea Mihaela!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!

Iti doresc ca Sfantul Gavril, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani Gavril!

De Sfantul Gabriel  as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! Iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca… Iti urez pe aceasta cale,mesaje de sf Gavril,sms de Sfantul Mihail,urari de Mihail si Gabriel,un sincer "La Multi Ani!"

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Mihail al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de iubit,iubita.

Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. La Multi Ani Gabriel!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf.Mihail si Gavriil cat mai frumoasa!

Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

Gabriel, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfantii Mihail si Gavril sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!
Search:
mesaje de sf mihail si gavril
mihail si gavriil
urari mihail si gavril
sfintii mihail si gavril
arhanghelul mihail si gavril
felicitare mihail si gavril
Sms de sf mihail si gavril
sfantul mihail si gavril
felicitare mihail si gavril

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu