Mesaje cu urari si sms de Sfantul Gheorghe,Felicitari onomastice texteSf Ghe

Mesaje cu urari si sms de Sfantul Gheorghe,Felicitari onomastice texte Sf Ghe

La multi ani de Sf.Gheorghe! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa traiesti….de parca acum ar fi sfarsitul! -La multi ani Georgiana !”

”La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!”

“Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.”

“La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!”

La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie.

Sa ai o zi de Sf Gheorghe cat mai frumoasa
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus!


In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat.

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie!

Urare de Sf Gheorghe
Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare

Iata si numele celor care se sarbatoresc de Sfantul Gheorghe, nume care deriva din numele Gheorghe si care se sarbatoresc cu ocazia Sfantului Gheorghe:
Gelu Geluta Gelutu Geo George Georgel Georgescu Georgeta Georgi Georgiana Geta Gheorghies Gheorghina Gheorghita Gheorghitoiu Gheorghiu Gherghina Gina Gyuri Iordache Iorga Iorgu Jorge Jorj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu