Mihaela Radulescu nu-i place sa i se fure indentitatea

Mihaela Radulescu nu-i place sa i se fure indentitatea

Nu este de mirare sa ne trazim si noi daca vrem sa ne facem UN cont pe anumite site-uri de ex;HI5,Facebook,Trilulilu,YouTube,Twitter,  etc,ca ne este furata indentitatea.

De ce fac "ei" aseamenea lucruri e o buna intrebare?  Poate din plictiseala,poate sufera de personalitate dubla, poate este fan, sau au un scop precis de a demigra imaginea acelui om, finalizand cu o gluma proasta.

Acest lucru i sa intamplat si M.Radulescu, care riposteza pe site-ul lui  Dani Otil, la postarile cu afirmati socante de pe Facebook.In cele din urma Mihaela Radulescu si-a contactat avocatii pentru remedierea situatiei, si foarte bine a facut!

“Ma atentioneaza diversi prieteni ca-mi apare numele si mai ales poza pe diverse site-uri de comunicare, asa încat vreau sa fac niste precizari: pe Facebook, nici una dintre ratatele (ca banuiesc ca daca aveau ce povesti despre ele, o faceau, nu-mi furau identitatea) care se folosesc de numele meu si de poze cu mine nu sunt eu. Atentie, unele sunt de-o prostie si rautate fara margini, facand afirmatii absolut socante. Va rog sa le ignorati si nici o secunda sa nu va imaginati ca as putea fi eu - nici macar vreuna din poetesele care scriu sensibil, fara porcarii, dar tot cu poza mea, furata de prin reviste”, scrie Mihaela Radulescu, pe www.daniotil.ro, sub titlul “To Facebook or not to Facebook”.

Daca nu se remediaza situatia, vedeta vrea sa i se faca dreptate la tribunal.

“Am atentionat managementul Facebook si avocatii, dar pana la solutionarea cazului, va rog sa ignorati orice profil cu numele si poza mea, fie de pe acest Facebook, fie de pe oricare alta "jucarie" de acelasi gen. Singurul, dar absolut singurul loc unde am un cont, pe care-l folosesc foarte rar si într-un cerc foarte restrans, este Twitter. In rest, folosirea abuziva a numelui si imaginii mele e pasibila de pedeapsa penala si ma voi ocupa sa se întample”.

Asteptam cu nerabdare ca justitia Romana sa-i dea dreptate Mihaelei Radulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu