Scrisori de dragoste noi, declaratii de dragoste, texte si mesaje ptriubit iubita

Scrisori de dragoste noi, declaratii de dragoste, texte si mesaje ptr iubit iubitaIn primul rand vreau sa iti spun ca m-am gandit foarte mult la tine, la noi. Acum cand stau si ma gandesc cred ca mi-am facut iluzii degeaba. Am fost foarte increzator ca intre noi va exista ceva mai mult decat o simpla prietenie dar se pare ca m-am inselat.Vezi ca indiferent de varsta si experienta inca ne mai putem insela in anumite privinte mai ales cand nu gandim cu capul si ne lasam prada sentimentelor.
Primul lucru care m-a atras la tine a fost sinceritatea si nu m-am inselat, urmatorul a fost maturitatea si hotararea dar aici se pare ca lucrurile nu au stat cum am crezut eu.
Din multe puncte de vedere esti foarte matura dar sentimental cred ca iti mai trebuie catva ani pentru ca sa iti dai sema ce iti doresti in continuare de la viata.
Ce vreau sa iti spun este ca imi placi foarte mult si nu vreau sa te presez dar in acest moment intre noi nu cred ca poate fi mai mult decat o relatie de prietenie. Lucrul cel mai rau este ca eu nu pot sta singur asa ca probabil voi incerca o alta relatie.
Tu deocamdata esti tanara si mai ai timp sa te hotarasti cand sa iti refaci viata dar nu lasa timpul sa treaca degeba pe langa tine si bucura-te de fiecare zi din viata ta mai ales ca astia sunt cei mai frumosi ani din viata unei persoane. Nu astepta ajutor din parte lui Dumnezeu sau din alta parte, este momentul sa te hotarasti tu ce ai de gand sa faci cu viata ta. Aminteste-ti de trecut cu placere dar nu face gresala sa traiesti in trecut.
Stiu ca tu ai impresia ca daca ai fi fost cu acea persoana la care inca te gandesti viata ta ar fi fost roza dar crede-ma pe cuvant ca tu ai ramas cu amintirea lucrurilor palcute de atunci dar daca ai fi mers mai departe ajungeai sa ii cunosti si defectele.
Nu trebuie sa iti para rau pentru ce ai facut sau ce nu ai facut, ia toate lucrurile prin care ai trecut ca pe o experienta de viata si invata cate ceva din fiecare.
Iti scriu aceasta scrisoare si simt un nod in gat, imi vine foarte greu sa iti spun aceste lucruri dar dupa ultima intalnire mi-am dat seama ca nu are rost sa ne amagim. Tu poate fara sa iti dai seama ai vrea ca eu sa fiu o rezerva la fel ca cea pe care o am la masina, foarte utila dar folosita destul de rar si doar in urma unei pene de cauciuc.
Sper ca cele cateva sfaturi pe care ti le-am dat sa iti foloseasca in viitor si sa ne intalnim peste cativa ani sa te vad fericita si zambitoare pentru ca meriti asta.
Oricat de scurt a fost timpul pe care l-am petrecut impreuna vreau sa sti ca nu regret nici un moment ca ne-am cunoscut si intotdeauna vei ocupa un loc important in inima mea.
Sper ca aceasta scurta scrisoare nu te-a intristat foarte tare, daca am gresit cu ceva imi cer scuze.
Te sarut si iti doresc tot binele din lume.

PS:Acest material face parte dintr-o serie mai lunga de articole  scrise  de Neanelu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu