Mesaje de dragoste noi 2010 Mesaje de Ziua indragostitilor

Mesaje de dragoste noi 2010.Mesaje de Ziua indragostitilor noi 2010.Mesaje Valentines day noi 2010.Sms de iubire.Sms Valentine's day.Mesaje si sms cu texte de dragoste noi 2010.

Ce e iubirea? oare stim ? unii zic ca e un sentiment frumos , care te face sa visezi cu ochii deschisi.Dar defapt ce este ea? De ce exista ? De ce cand ne atasam de o persoana ii zicem ca o iubim? Iubirea este un dg , o data ce l-ai simtit odata in sange devii dependent... iubirea este un sentiment ciudat nu are o definitie anume... fiecare crede ce vrea,ce simte,ce isi imagineaza fetele viseaza la printi.

1. N-as putea sa mai traiesc fara tine...m-am obisnuit cu privirea ta si cu fericirea ce numai tu mi-o dai...

2. Numai tu imi dai senzatia ca pot zbura si ca pot stapani lumea...insemni atat de mult pentru mine incat n-as vrea sa te pierd nici pt o clipa.

3. Iubirea noastra a renascut..arde ca o flacara despre care stim ca nu se va stinge ...ea este totul..ea inseamna noi..

4. Nu mai vreau pe nimeni ..tu esti tot ce-mi trebuie si te iubesc asa cum esti fara sa-mi pese de cei din jur ,fara sa stiu daca maine te voi pierde,sau fara sa stiu daca nu cumva viata mea nu va fi destul de lunga pentru a sta cu tine.

5. De ce am ales drumul asta nu stiu...dintre atatea stele eu te-am vazut pe tine cea mai stralucitoare..am vrut sa te am si te-amavut..esti inca steaua mea!

6. Esti o parte din mine ...n-as putea sa-mi vad viata fara tine ..iubirea mea creste,gandurile mele te vor numai pe tine..iar sufletul meu nu mai vrea nimic altceva.. NU ma vei pierde!

7. Dragostea noastra e ca soarele de dimineata.Rasare cu tine in suflet..apoi de-a lungul zilei traieste in inima mea,pt ca apoi noaptea sa apuna linistita...si chiar daca uneori soarele e acoperit de nori,iubirea mea va face totul sa rasara si sa apuna zi de zi doar pt tine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu