Cum a slabit Adriana Bahmuteanu, 20 de kg in 3 luni, Biografie Bahmu.

Adriana Bahmuteanu - curriculum vitae - Biografie - CV

Casatorita - Silvu Prigoana
Domeniu Activitate - Televiziune
Ocupatie - Prezentatoare "Kanal D"
Data Nasterii - 7 Mai 1974
Zodia - Taur
Tara - Romania

Cum a slabit Adriana Bahmuteanu, 20 de kg in 3 luni.

Sfaturi Adriana Bahmuteanu;

"Dupa ce am citit aceasta carte, «Dieta Montignac», mi-am dat seama ca manânc o gramada de alimente care nu sunt sanatoase pentru organism. Asa ca am renuntat la ele. Acum, alimentatia mea zilnica e alcatuita din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la gratar, o salata cu ulei de masline, oua fierte, o supa. Manânc maximum doua felii de pâine neagra, cafeaua o îndulcesc cu miere, iar de baut, beau apa plata. Nu mai manânc prajituri, pâine alba, cartofi, porumb, nu mai beau bere. Însa daca mi-e pofta de ceva, nu ma abtin, ca e mai rau. De exemplu, zilele trecute am poftit la slanina cu ceapa, asa ca am mâncat, dar foarte putin.

Trebuie sa luati cel putin trei mese pe zi - un mic dejun consistent, un prânz normal si o cina usoara -, plus vreo doua gustari. Fructele consumati-le cu cel putin o ora înainte sau dupa masa, iar de zahar, dulciuri, pâine, paste, orez, cartofi nu va apropiati! Nici de alcool! Daca beti cafea, treceti pe una fara cofeina. Si, orice ar fi, nu va înfometati! Super la regimul acesta e faptul ca nu exista meniuri prestabilite. Alimentele permise pot fi combinate în modul în care doreste fiecare, pastrându-se recomandarea de a nu asocia, la aceeasi masa, glucide cu lipide sau cu proteine animale"

Alte tipuri de diete: Dieta Monica Tatoiu, Dieta Gabriela Cristea, Dieta Adriana Bahmuteanu, Dieta cu ciocolata, Dieta Merly streep, Dieta cu telina si pui, Dieta Crono, Dieta Weight Watchers, Dieta YIN – YANG, Dieta Atkins, Dieta Montignac, Dieta lui Julia Roberts, Dieta lui Hillary Clinton

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu