MESAJE SI URARI DE CRACIUN,TEXTE SI SMS DE SARBATORI SI ANUL NOU

Sms-uri de Craciun,Texte si mesaje,Urari frumoase de Craciun

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele!

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!"La Multi Ani"

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si la multi (bani)ani!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza."La Multi Ani"

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma

Draga prietena, cu ocazia Craciunului iti doresc multa iubire, sanatate, fericire si nu in ultimul rand..foarte multe cadouri minunate!!!

E ajunul, maine va veni Craciunul si-un mos intr-o sanioara va veni la tine iara, sa-ti aduca de la mine sanatate, fericire, sarbatorile cu bine si-un nou an cu bucurie!

Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni!

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun Ca i-ai scris si c-o sa vina Sa-ti aduca in pumni lumina Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc !

Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare,iar Mos Craciun sa aduca doar pentru voi un saculet plin cu cadouri minunate.La multi ani!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca nici unul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun Fericit !

MESAJE SI URARI DE CRACIUN,TEXTE SI SMS DE SARBATORI SI ANUL NOU 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu