Interesul Boom fata de clienti

Va prezentam unul din nenumaratele reclamati,din ciclul "pana unde duce nesimtirea"

Buna ziua

Ma numesc .................. avand cod de abonat ....... si dupa nenumarate telefoane date catre dep. relatii clienti doresc sa va aduc la cunostinta si prin intermediul mail-ului nemultumirile mele si totodata punctele la care a fost incalcat contractul.

Contractul a fost incheiat la 24.08.2007 pe o perioada de 24 luni.acesta trebuia sa se incheie la data de 24.07.2009.Potrivit punctului 3 din contract clientul trebuie anuntat cu 30 zile inaintea expirarii termenului iar pentru prelungire clientul trebuie sa isi exprime acordul (vezi punctul 3 din contract).

Cu toate acestea abonatului i se spune sa faca o cerere prin care sa solicite intreruperea contractului iar dupa ce primeste raspunsul trebuie sa mai astepte 30 de zile, acest lucru nefiind specificat in contract.

Punctul 5 se refera la modificarile survenite in perioada contractuala si acestea se fac pe baza consintamantului partilor. Tarifele au fost modificate de mai multe ori fara a se aduce la cunostinta clientului astfel incalcandu-se si acest punct.

La punctul 6.10 boom se angajaza sa remedieze defectiunile in cel mult 72 de ore dar in realitate am cerut asistenta la sfarsitul lunii august si potrivit facturii am fost taxat pana pe 15 septembrie chiar daca nu s-a deplasat nici o echipa pentru a rezolva problemele.

Clientul daca doreste sa apeleze numerele de asistenta clienti (numere taxabile) este obligat sa asculte niste reclame dupa care il preia cineva.Nu mi se pare normal sa platesc pentru a asculta niste reclame.

In speranta ca cineva va lua in serios acest mail pot fi contactat la urmatorul numar 0729............(tarif normal si fara reclame).

Va multumesc anticipat si o zi superba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu