Msj de 8 martie sms urari felicitari 8 martie martisor

Ziua ta,zi de stea,zi frumoasa cum e ea,sincera fermecatoare,singura mea alinare.Te iubesc iubita mea!

Cum luna e stapina printre stele asa esti tu pentru mine,numai ca tu esti stapina inimi mele .La Multi Ani!

De ziua ta,de 8 Martie,nu-ti pot darui decit un singur lucru,sa fi fericita si sa fi iubita!

Cum ingeri coboara doar o zi pe pamint,tu de 8 Martie esti cea mai frumoasa raza de soare.Numai ca tu stralucesti in fiecare zi si aduci fericire pe pamint.

Se spune ca trebuie sa alegi o zi din cele 9 numite babe,eu am ales data de 8 Martie pentru ca tu sa luminezi    luna   asta in inima mea si a tuturor.La Multi Ani!

8 Martie atat de cald,pur,calm,bland,luminezi in fiecare zi,emani caldura in inima mea si in suflet,de 8 Martie e ziua ta,frumoasa ca tine iubita mea.

Un gand bun si o raza de soare de ziua ta,iubita mea.

Cu palmele tale vindeci orice rana,cu blindetea ta alini orice suferinta,insa de 8 Martie tu esti cea mai iubita fiinta de pe pamant.La Multi Ani!

Cata caldura,cata afectiune,cata tandrete,fericire si iubire iti doresti de ziua ta ,asa iti doresc dublu de ziua de 8 Martie.La Multi Ani,iubita mea!

Fericire si iubire,numai tu in asta lume sti cum sa faci bine,de aceea de 8 Martie vei simti ca esti singura finta care alina sufletul meu.
mesaje de 8 martie, sms de 8 martie, sms noi de 8 martie, urari 8 martie, felicitari de martisor, msj frumoase 8 martie, mesaje de martisor noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu