Mesaje Funny, Mesaje Hazli

Mesaje Funny, Mesaje Hazli

Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste

Catelul are o catelusa, vrabioiul are o vrabiuta, motanul are o pisicuta, broscoiul are o broscuta, porumbelul are o porumbita... tu nu vrei sa ma ai pe mine?

Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja

Daca dragostea e raspunsul, poti te rog sa reformulezi intrebarea?

Apasa tst jos. Inca o data .OK .inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da...la naiba! Inca o data.. .mai tare! ce bine! hmmm.. .Asa faci sex prin sms.

Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine.

Prietenia este cea mai frumoasa faza a vietzi:cu cel mai bun prieten,razi,plangi,te certzi,dar cel mai important este atunci knd iti jura k va ramane pt totdeauna cel mai bun prieten al tau,orice s-ar intampla s oriunde ar fi.Asa iti jur si yo k voi ramane your best friend kiar dak sunt departe.

Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!

De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

"Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna, mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face sa fiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu