Urari de aniversare ptr cei dragi

Urari de aniversare ptr cei dragi, sms aniversare, mesaje aniversare pentru el sau ea
- La multi ani! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de trandafiri.

- Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste.

- “Îi doresc din tot sufletul sarbatoritului sa se bucure de sanatate si sa fie în putere ani multi.

- E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania

- Explozie de mugur scaldata-n lumina sa îti fie viata, izvor nesecat de liniste sa iti fie sufletul, rasarit in zare senina sa iti fie gandul. Fericire si multa sanatate! La multi ani!

- Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

- Frumusetea si gingasia acestui trandafir sa-ti umple sufletul de fericire, bucurie si sa-ti aduca mult noroc! Cu toata dragostea pentru tine!

- La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

- Nu am stiut niciodata sa fac urari de la multi ani in nicio sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare

- Sa ai ce n-ai avut!
Sa visezi ce n-ai visat!
Sa vezi ce n-ai vazut!
Sa atingi ce n-ai atins!
Sa gusti ce n-ai gustat!
Sa iubesti ce n-ai iubit!
Vise implinite si La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu