The Haunting in Connecticut

The Haunting in Connecticut este un film horror ce urmeaza sa apara in anul 2009, fiind inspirat din povestea familiei Snedeker, care a avut parte de intamplari paranormale. Istoria a fost spusa de asemenea si in cartea A Dark Place de Ray Garton si intr-un episod din seria A Haunting, de pe Discovery Channel. Filmul The Haunting in Connecticut a fost regizat de catre Peter Cornwell si filmat in Teulon, Manitoba, Canada.

Atunci cand fiul lui Sara (Virginia Madsen) si Peter (Martin Donovan) Campbell, Matt (Kyle Gallner) este diagnosticat cu cancer, ei pornesc catre Connecticut pentru ca acesta sa-si poata urma tratamentul.

Dupa ce familia se stabileste in noua casa, care pana la urma se dovedeste a fi o fosta morga, Matt devine din ce in ce mai deranjat de intamplarile paranormale care par ca locuiesc si poseda casa. Pentru a-si ajuta fiul, mama lui recurge la ajutorul unui preot enigmatic (Elias Koteas) care pare ca scapa casa de fantome – pana cand starea baiatului se inrautateste brusc si inexplicabil, iar vietile lor sunt puse intr-un mare pericol.

Filmul The Haunting in Connecticut va fi lansat in Statele Unite in primavara anului 2009, urmand sa fie distribuit pe marile ecrane de catre Lionsgate si Gold Circle Films.

The Haunting in Connecticut

Regia: Peter Cornwell
In rolurile principale: Virginia Madsen, Brooklynn Pr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu