Tell No One

Tell No One (in franceza: Ne le dis a personne) este un thriller frantuzesc, regizat de catre Guillaume Canetsi inspirat din romanul cu acelasi nume, scris de Harlan Coben. Scenariul a fost scris de Guillame Canet si Philippe Lefebre, rolul principal fiind interpretat de Francois Cluzet.

Alex Beck (Cluzet) este un doctor care incerca usor usor sa-si refaca viata dupa ce sotia lui, Margot, a fost ucisa de un criminal in serie. Dupa opt ani, Alex o duce destul de bine, pana cand descopera ca este implicat in crima a doi oameni, existand destul de multe dovezi care il acuza ca potential criminal, desi nu are habar de cele doua crime. In aceeasi zi, Alex primeste un e-mail care pare sa fie de la Margot (Marie-Josee Croze), care include un video clip ce pare a fi recent, clip ce o ilustreaza pe sotia sa ca fiind vie si in regula. Mesajul lui Margot il atentioneaza pe Alex ca sunt urmariti, iar el se straduieste sa fie cu un pas inaintea legii, in timp ce un grup de barbati bine facuti incearca sa-i intimedeze prietenii lui Alex pentru a afla tot ce se poate despre acesta. Sora lui Alex (Marina Hands) angajeaza o avocata foarte respectata, Elisabeth Feldman (Nathalie Baye) pentru a se ocupa de cazul lui Alex. In timp ce Elisabeth se straduie sa-l tina pe Alex inafara inchisorii, ea afla ca exista un mandat de arestare pe numele clientului ei, iar Alex trebuie sa fuga, in timp ce incearca sa afle mai multe despre cele doua crime si reaparitia stranie a lui Margot.

Tell No One a fost extrem de bine primit de catre critici si a avut importante castiguri financiare.

Castigatorul premiului Academiei, actorul britanic Sir Michael Caine a spus ca este cel mai bun film pe care l-a vazut vreodata pe BBC.

Tell No One ruleaza pe marile ecrane americane din data de 2 iulie 2008 si este distribuit de catre Sony Pictures Releasing si Music Box Film.

Tell No One

Regia: Guillaume Canet
In rolurile principale: Francois Cluzet, Marie-Josee Croze
Gen: Thriller

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu