Superstitii legate de numere

Superstitii legate de numere

Cea mai de temut cifra din numerologie, se pare ca unora le aduce foarte mult noroc. Astfel, mentionam aici pe cei din zodia Pestilor si a Scorpionilor, in general, semnul de Apa. Tot cifra 13, pentru cei nascuti la acesta data, anunta un destin fericit si plin de neprevazut, in sensul bun al cuvantului.

Si celor din zodia Taurului, Capricornului si Varsatorului, cifra 13 le aduce noroc. Deseori, in jocurile de noroc, aceasta cifra este foarte importanta si deosebit de norocoasa. Si ca tabloul cifrei 13 sa fie complet, il vom completa adaugand ca si ziua de marti sau sambata, este una cu noroc, in raport cu 13. La fel si vestitele “ 3 ceasuri rele “ ! De fapt, intre ziua de marti si cea de sambata, sunt 3 zile diferenta – asadar, tot de cifra 3 ne izbim si aici.
In alta ordine de idei, pisica neagra, este considerata purtatoare de noroc in Anglia, iar ziua de marti, cea mai norocoasa.

Cifra 3 – 13, reprezinta simboluri oculte si religioase, mai vechi decat ne inchipuim noi. La crestini, Sfanta Treime este starns legata de cifra 3, iarl a musulmani si hindusi, cifra 13 este considerata de bun augur.
Totusi, numarul celor care le poarta ghinion cifra 13, este cu mult mai mare decat a celor care le aduce noroc. O statistica neoficiala, indica faptul ca din 10 persoane, la 7-8, cifra 13 aduce nenorociri, la fel si ziua de marti.

-zilele de 13 ce pica în calendar într-o vineri sunt considerate, de asemenea, aducatoare de nenorociri, boala, ghinion, si efectele vor fi cu atât mai dezastruoase daca 13 martie pica într-o vineri.
unele persoane evita sa foloseasca cifra 13 pentru a desemna zilele din calendar, numerele de strazi sau de apartament, folosind mai degraba numarul 12 bis.
daca într-o camera se afla 13 persoane, cel care sta în partea opusa oglinzii va muri.
numarul 7 provoaca numeroase motive de superstitii în multe culturi. Lui Dumnezeu I-au trebuit 7 zile pentru a crea lumea, de aceea orice asociere cu acest numar este considerata a fi de bun augur.
al 7-lea fiu al celui de-al 7-lea fiu într-o familie este considerat a fi cel mai norocos om.
fiecare grup de 7 ani din viata unui om este considerat a fi motiv de noi schimbari în personalitatea umana. Planetele au influente distincte din sapte în sapte ani în formarea personalitatii umane. De aici provin cei sapte ani de acasa, primirea buletinului la 14 ani, serbarea majoratului (în trecut si - înca - în alte parti ale lumii) la 21 de ani etc.
ai noroc daca numele tau are 7 litere.
ai ghinion daca numele tau are 13 litere.
aduce noroc sa pui numele copilului dupa o persoana în viata.
aduce ghinion sa-i pui copilului numele unei persoane moarte sau a unui copil mort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu