sms urari de anul nou traditii de anul

sms urari de anul nou
traditii de anul nou
mesaje de la multi ani pt anul nou
texte de revelion
urari de revelion
super mesaje de anul nou
sms de revelion
mesaje anul nou
texte mesaje de anul nou
sms-uri anul nou
statusuri de anul nou


Urari de Anul nou

Hop si noi cu o urare, la mic si la mai mare.(Horoscopul chinezesc din acest an care vine) sa va fie talisman de bucurie!Sanatate, bani, noroc si o inima cu foc.Sa va fie dulce somnul, sa va aiba-n paza Domnul!La anul si la multi ani!

La rascruce dintre ani sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire!

Aho, aho, prieten bun… Care stai pe mess acum… I-a opreste-te din scris… Si-asculta ce-am de zis… Chiar de esti cu DND… BE RIGHT BACK sau NMD… Sper sa nu imi dai ignore… Ca iti spun un plugusor… N-am intrat sa te stresez… Am intrat sa iti urez… La Multi Ani si fericire… Liste de id-uri pline!

In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi anisori!


statusuri de anul nou

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori acum si-n ani urmatori! La multi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ati visat!

Sms de An nou

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"


Superstitii de An nou


 • dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are toate sansele sa se împlineasca.

 • e bine sa ai pe masa de Craciun si de Anul Nou crengute de vâsc - aduce noroc.

 • aduce ghinion daca agati calendarul înainte ca noul an sa înceapa.

 • este bine sa faci ceva care are legatura directa cu serviciul sau ocupatia specifica în prima zi a noului an pentru ca aceasta sa mearga bine în Anul Nou.

 • nu este bine sa speli în prima zi a Noului An.

 • prima zi din Noul An trebuie sa gaseasca locuinta curata.

 • este bine sa porti haine noi pe 1 ianuarie si ceva de culoare rosie, de Revelion.

 • este semn rau sa spargi ceva în prima zi a Noului An si în noaptea de Revelion.

 • este semn rau sa plângi în prima zi a Noului An.

 • aduce ghinion sa întorci fila de calendar înainte ca ziua sau luna sa se încheie.

 • aduce ghinion sa intri în noul an fara nici un ban în buzunar.

 • e bine sa nu te gaseasca Anul Nou cu datorii, altfel vei avea datorii tot anul.

 • primul om care va trece pragul în prima zi din noul an va influenta tot anul. Persoanele blonde sau roscate aduc ghinion, persoanele brunete aduc noroc.

 • prima persoana care va bate la usa în prima zi din noul an trebuie primita. Daca prima persoana care va intra în casa e femeie - va fi un an prost, daca e barbat - va fi un an norocos.

 • nu trebuie sa arunci nimic din casa în prima zi de an nou, nici macar gunoiul! E bine ca ceva sau cineva sa intre în casa în prima zi din Anul Nou, nu sa iasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu