Intrebari - raspunsuri - despre - Mos Craciun

Intrebari - raspunsuri - despre - Mos Craciun

Cum zboara renii lui Mos Craciun?
Cu mult timp in urma, Mos Craciun si ajutoarele lui au descoperit cerealele magice – cand renii mananca aceste cereale magice sunt capabili sa zboare.

Cum reuseste Mos Craciun sa strabata lumea intr-o singura zi?
Folosind eficient diferentele de fus orar combinata cu o multime de alte lucruri practice. Muncind din greu, Mos Craciun si renii reusesc sa nu intarzie niciodata.

De unde stie Mos Craciun intotdeauna daca ai fost cuminte?
Mos Craciun reuseste sa-si actualizeze lista cu copiii cuminti cu ajutorul spiridusilor care lucreaza pentru el. Chiar atunci cand tu nu stii, probabil spiridusii sunt in jurul tau. Uneori, daca intorci capul repede spre fereastra sau spre un colt, s-ar putea sa-i zarasti. Dar pentru asta trebuie sa fii foarte, foarte rapid.

Care este numele renilor lui Mos Craciun?
Renii care trag sania sunt: Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Blitzen, si bineanteles, renul cu nasul rosu, Rudolf.

De ce Mos Craciun nu-mi aduce intotdeauna cadoul pe care il cer?
Multumita spiridusilor si listei facute de tine, Mos Craciun stie, de obicei, ce cadou iti doresti. Dar, uneori, Mos Craciun stie ca parintii tai sau bunicii au si ei ceva special sa-ti daruiasca. Mai mult de atat, lui nu-i place sa-ti aduca anumite cadouri despre care stie ca parintii tai nu ar fi de acord.

De ce nu ne aduce Mos Craciun cadouri in fiecare zi sau de mai multe ori pe an?
Aici sunt cateva motive: mai intai si cel mai important este ca de Craciun se sarbatoreste nasterea lui Iisus. Asa cum Lui I-au adus magii cadouri pe 25 decembrie, Mos Craciun a continuat sa pastreze traditia. De aceea, 25 decembrie este cea mai importanta zi din an, cand copiii primesc daruri. Al doilea motiv este ca in fabrica lui Mos Craciun se munceste un an intreg pentru ca totul sa fie pregatit in aceasta noapte speciala pentru toti copiii din intreaga lume. Un alt motiv este ca, avand numai o singura zi de Craciun in tot anul, asta face ca aceasta zi sa fie cu totul si cu totul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu