Felicitari animate de Anul Nou Trimite felicitari animate...

Felicitari animate de Anul Nou. Trimite felicitari animate pentru Noul An 2012 - 2013. La multi ani pentru anul ce vine, felicitari de revelion de an nou,Felicitari ecards, free ecards, Felicitari animate virtuale,ghift,Felicitari sarbatori, anul nou, urari, felicitari virtuale, felicitari online, felicitari gratuite, felicitari free,

Sarbatori fericite si sa petreci in nestire, sa ai pe veci iubire si-n casa fericire!!!

Mesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!!!

Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri

Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

Va dorim Sarbatori de Iarna minunate si linistite si un An Nou fericit si plin de bucurii!

Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, toate dorintele sa vi se implineasca

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2013! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu