Anna Pressly prezentatoare la KATV, Anna Pressly omorata în proprialocuinta

Anna Pressly prezentatoare la KATV, Anna Pressly omorata în proprialocuinta
Vedeta a postului american de televiziune KATV a decedat aseara, la o saptamâna dupa ce a fost batuta si înjunghiata în propria locuinta din Little Rock, Arkansas.
In vârsta de 26 de ani, prezentatoarea TV a fost gasita lunea trecuta, în patul din camera sa, cu multiple urme urme de înjunghiere. Mama acesteia obisnuia sa o sune în fiecare dimineata, în jurul orei 4.30. Internata de urgenta, aceasta a fost operata si sedata din cauza ranilor grave. Vestea a fost un soc atât pentru colegii de televiziune, cât si pentru fanii Annei, întrucât doctorii declarau vineri ca starea de sanatate a acesteia se ameliora. Edemul la nivelul creierului se micsorase, iar cantitatea de sedative urma sa fie redusa treptat.
Politia nu are niciun suspect, insa anchetatorii cred ca a fost vorba de un jaf. Geanta tinerei si unele lucruri din casa lipseau, iar cartea sa de credit a fost folosita cu cateva zile in urma pentru a plati o factura la o benzinarie. Postul de televiziune KATV ofera 30.000 de dolari recompensa celui care va oferi informatiile despre agresor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu